RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Iordănescu NU-L VREA pe GNOHERE la națională și e sincer: „Avem FOARTE MULȚI JUCĂTORI de VALOARE!”

Harlem Gnohere nu e dorit nici de Anghel Iordănescu la naționala României. Fostul selecționer al tricolorilor îi sugerează lui Contra să mizeze pe jucătorii autohtoni.

„Aş vrea să fiu bine înţeles, nu că aş avea ceva împotriva lui Gnohere. Îmi plac anumiţi jucători străini care activează în fotbalul nostru, dar eu consider că în momentul de faţă avem foarte mulţi jucători tineri, jucători talentaţi, de valoare, care pot juca în echipa naţională. Că îl aducem în echipa naţională pe «Bizonul», îl aducem pe Omrani, este o chestiune care rămâne la latitudinea actualului antrenor.

Eu consider că avem jucători valoroşi, jucători tineri care au apărut în ultima perioadă şi care pot satisface cerinţele echipei naţionale”, e convins Iordănescu.

Gică Hagi a fost chiar mai vehement și i-a reproșat selecționerului că nu îl aduce la națională pe Denis Drăguș.

„Am văzut că vreţi să naturalizaţi pe cineva. Asta nu înseamnă că nu e bun. Dar nu aţi vorbit nimic de Drăguş, e păcat. E şi el vârf, chiar dacă e nou. Pe el nu mai trebuie să-l naturalizaţi. Sau poate trebuie, cine ştie? Că-i de la Hagi. Poate trebuie să mă naturalizaţi şi pe mine”, a spus recent Hagi, într-o conferinţă de presă.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare