VIDEO | Iordănescu jr. îl arată cu degetul pe Becali. “Ne-a creat o imagine artificială!”

Edward Iordănescu a prefaţat derby-ul cu Universitatea Craiova din ultima etapă a sezonului regulat. Antrenorul campioanei CFR Cluj a recunoscut forma slabă a echipei sale şi i-a dat o replică patronului FCSB pe tema arbitrajelor din Liga 1.

Edward Iordănescu a prefaţat derby-ul cu Universitatea Craiova din ultima etapă a sezonului regulat. Antrenorul campioanei CFR Cluj a recunoscut forma slabă a echipei sale şi i-a dat o replică patronului FCSB pe tema arbitrajelor din Liga 1.

Iordănescu se aşteaptă la un meci echilibrat în Bănie şi speră că echipa sa îşi va ridica nivelul după ultimele evoluţii din campionat.

”Noi, de trei săptămâni, suntem într-o scădere evidentă de formă, dar factorii nu ţin de partea sportivă, ci sunt factori externi. Echipa şi-a dat silinţa şi la antrenamente lucrurile au funcţionat, am făcut antrenamente susţinute şi am muncit la fel şi în această perioadă cum am muncit şi atunci când victoriile au fost la scor.

Meciul va fi disputat. Suntem două echipe valoroase ale competiţiei, e un joc de trei puncte, dar nu va fi un joc decisiv, indiferent de rezultat, chiar dacă ei au o linişte, susţinere şi echilibru financiar” – a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

iordănescu

Iordănescu îl acuză pe Gigi Becali că a încercat să inducă ideea că echipa sa a fost favorizată de arbitraje.

“Nu ştiu de ce trebuie să comentez mereu ce spune domnul Becali. Nu mă interesează. M-a interesat în economia meciului direct, acum concentrarea mea este doar la meciul de la Craiova. Domnul Becali a obţinut ce şi-a dorit. A creat o imagine artificială pentru CFR, cum ar fi avantajată. Dacă analizăm obiectiv, probabil că tragem alte conculzii.

Dacă noi şi după meciul cu Dinamo am fost acuzaţi, în condiţiile în care au fost două penalty-uri clare neacordate, până la urma urmei sunt sigur că fără rea intenţie, atunci nu ştiu despre ce mai vorbim. Domnul Becali ar trebui să comenteze despre eliminarea lui Arlauskis de la Bucureşti.

Despre Camora a comentat 4-5 luni continuu. Este o părere personală. Când Arla a ieşit din poartă, mai erau doi jucători în preajma acelui duel, care puteau să intervină. Extrem de discutabulă acea eliminare de la care s-a rupt total jocul. Aş vrea să comenteze şi acel moment”, a mai adăugat Iordănescu.

FCSB, CFR Cluj şi Universitatea Craiova ocupă podiumul clasamentului înaintea ultimei etape din sezonul regulat.

CITEŞTE ŞI: VIDEO | Ouzounidis vrea trei puncte cu CFR! “Rezultatul contează cel mai mult!”