Iordănescu îl apără pe Hoban. “Mă aşteptam să îl văd pe Moruţan la Băile Felix”

Edi Iordănescu

Edi Iordănescu s-a arătat indignat de acuzaţiile împotriva lui Ovidiu Hoban. Mijlocaşul lui CFR Cluj l-ar fi accidentat pe Moruţan la meciul din Supercupa României, însă jucătorul a fost titular în partida dintre FCSB şi Academica Clinceni.

Iordănescu l-a apărat pe Hoban, arătat cu degetul după ce s-a speculat că intrarea care i-a provocat accidentarea lui Moruţan ar fi fost intenţionată.

“Am vazut o drama in spatiul public in ultima perioada, mai, mai ca m-am speriat ca s-a intamplat ceva cu adevarat. Ma asteptam sa-l vad imobilizat pe Morutan la cat s-a scris. Daca a fost pe teren si nu la Baile Felix la recuperare, inseamna ca n-a patit nimic. Au fost exagerari, o tenta. Vad rautate la adresa CFR-ului. N-am put niciodata jucatorii sa loveasca, n-o s-o fac. Nu in detrimentul altor jucatori. Mi-au fost atacati jucatorii, am fost atacat si eu, cred ca meritam mai mult respect. Nu avem criminali in serie aici. S-a dovedit ca n-a fost nimic grav, doar o exagerare dusa la extrem”, a spus Iordanescu.

hoban

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu Universitatea Craiova. Partida se va disputa în Gruia sâmbătă seară, de la 20:30.

CITEŞTE ŞI: Moruţan, victorie cu sacrificiu. “Nu m-am antrenat trei zile!”