Iordănescu, deranjat de evoluția echipei sale: „Ne-a fost frică de joc”

edi-iordanescu-gaz-metan-medias

Edward Iordănescu a declarat vineri seară, după meciul cu Universitatea Craiova, pierdut de Gaz Metan cu scorul de 1-3, că echipa lui s-a temut de joc şi a pierdut multe dueluri.

Antrenorul echipei din Mediaș consideră că rezultatul a fost unul echitabil.

“Am avut foarte multă teamă de joc, am simţit foarte multă presiune, ne-a fost frică de joc, ne-a fost frică de rezultat. Foarte greu am intrat în joc şi asta a făcut ca adversarul să rupă echilibrul rapid. Trebuie să avem altă forţă mentală pentru că altfel ne va fi foarte greu. Echipa mai bună a câştigat. Noi am suferit la construcţi, am pierdut multe mingi uşoare… Rezultatul e justificat.

Singura nemulţumire pe care pot să o am este golul trei. La 2-1 lucrurile se pot întâmpla. Am fost cu întârziere la minge, am pierdut multe dueluri şi asta spune multe despre latura noastră mentală. Am mai fi avut nevoie de 1-2 jucători în această iarnă. Trebuie să acceptăm că azi am pierdut la majoritatea capitolelor şi asta îmi dă de gândit”, a spus Edi Iordănescu.

Gaz Metan Mediaș a pierdut prima confruntare din acest an. Fotbaliștii pregătiți de Edward Iordănescu au capitulat cu 3-1 pe terenul formației Universitatea Craiova, în etapa a XXIII-a a Ligii 1.

Citește și ♦ Chipciu i-a pus gând rău FCSB-ului! „Voi juca de parcă ar fi ultimul meci pe acest Pământ”