Gigi Becali s-a înțeles cu Gică Hagi pentru transferul lui Ionuț Vînă (24 ani, mijlocaș). Fotbalistul va semna pe 5 ani cu roș-albaștrii.

Ionuț Vînă a fost transferat de FCSB, iar fotbalistul speră să câștige cât mai multe trofee în tricoul formației din Capitală. Gigi Becali a plătit 750.000 de euro pentru mijlocaș și a acceptat o clauză de 10% dintr-un viitor transfer. Contractul jucătorului este valabil pentru următoarele 5 sezoane.

În ultimele 2 sezoane, Vînă a fost unul dintre cei mai constanți mijlocași din Liga 1. Acesta a cucerit 3 trofee alături de formația din Constanța: titlul în Liga 1 (2016/2017), Cupa României (2018/2019) și Supercupa României (2019/2020).

1.5 milioane de euro este cota de piață a lui Vînă, potrivit transfermarkt.com.

”Mă bucur foarte mult că am făcut acest pas, acesta era următorul pas pentru mine şi mă bucur că nea Gigi are foarte mare încredere în mine. Am aşa un sentiment de părere de rău că plec de acasă, am avut 10 ani foarte frumoşi la Viitorul, dar în acelaşi timp mă bucur foarte tare pentru acest pas, pentru mine, pentru această echipă la care am ajuns, este cea mai mare din România şi o să dau totul pentru ea.

Am experienţa de la Viitorul şi vreau să câştig trofee la Steaua (n.r. FCSB). A contat că ştiu mulţi jucători de aici şi sper să facem treabă bună împreună. Mă bucur că patronul are încredere în mine. Nu trebuia să mă convingă Tănase să vin aici, dar dacă el a fost intermediarul, vreau să-i mulţumesc.” a declarat Ionuț Vînă.

Citește și Lovitură de teatru! FCSB transferă de la Campioana României: ”Mi-a plăcut atunci când l-am văzut”