Portarul Ionuț Radu, 21 de ani, este dorit înapoi de Inter. Interesul pentru internaționalul român a crescut odată cu prestațiile foarte bune pe care acesta le-a avut în tricoul lui Genoa.

Potrivit celor de la FCInterNews.it, șefii lui Inter au în plan să activeze clauza de răscumparare a lui Radu, fixată în contractul făcut în vara lui 2018. Internaționalul român a convins în poarta echipei din Serie A și a jucat 15 meciuri pentru Genoa. Valoarea sa de piață este de aproximativ 7 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul este considerat înlocuitorul perfect pentru Samir Handanovic.

”Ionuț Radu se poate întoarce la sfârșitul sezonului curent. Performanța pozitivă, pe care portarul din generația ’97 a realizat-o în tricoul celor de la Genoa, îi convinge pe cei din conducerea noastră să îl primească înapoi la Milano în vara anului viitor. Pentru a-l readuce la dispoziția lui Luciano Spalletti, este suficient să insistăm asupra clauzei de reziliere încheiată la sfârșitul lunii iunie. Ați vrea să-l vedeți în poarta noastră?” este descrierea pozei de pe Instagram.

Citește și Ianis Hagi şi Ionuţ Radu, pe lista UEFA a celor mai valoroşi tineri jucători