RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ionuț Radu a vorbit despre cariera sa! ”S-au schimbat radical aproape toate lucrurile”

Andrei Radu, internațional U21 și titular la Genoa, a discutat despre cariera lui și a menționat care este secretul pentru a trece peste momentele dificile!

Andrei Ionuț Radu, 21 de ani, a vorbit despre cum viața lui s-a schimbat radical. Acesta a explicat cum rămâne în plus la antrenament, a menționat portarul lui favorit din Serie A și a dezvăluit cum reușește să treacă peste momentele complicate din carieră.

”Acum un an și jumătate nu mă așteptam să ajung aici, nici nu mă gândeam. S-au schimbat radical aproape toate lucrurile. De la cum stai în poartă, mentalitate, de la tot. Mă antrenez cam trei ore și jumătate zilnic. Câteodată mai rămân și după antrenament, în funcție de programul zilei.

Cel mai bun portar din Serie A? Mie îmi plac, în acest moment, Handanovic (Inter Milan) și Szczesny (Juventus). Mi-e greu să aleg unul dintre ei. Pentru un portar nu este atât de rău când greșește. Contează cum treci peste greșeală. Este uman să greșești, face parte din meserie. Era normal să se întâmple și la mine, dar cel mai important este să înveți din aceste erori. Simt că pot corecta pe parcurs.” a declarat internaționalul U21 pentru DigiSport.

Internaționalul român a convins în poarta echipei din Serie A și a jucat 17 meciuri pentru Genoa. Valoarea sa de piață este de 6 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. Fotbalistul este considerat înlocuitorul perfect pentru Samir Handanovic la Inter.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare