Ionuţ Radu a scăpat de întâlnirea cu portughezul Cristiano Ronaldo! Genoa va întâlni campioana Juventus la primul meci oficial al bianconerilor după calificarea în sferturile de finală UEFA Champions League.

Portarul naţionalei de tineret nu îl va înfrunta însă pe golgeterul lui Juventus. După reuşita din meciul cu Atletico Madrid, Masimmiliano Allegri a luat decizia de nu îl include în lot pe Cristiano Ronaldo. Portughezul va fi menajat, alături de alte nume grele precum Chiellini sau Matuidi.

„Cristiano avea nevoie de o pauză și am decis să nu vină cu noi la Genoa. Doar cinci victorii ne mai lipsesc pentru a deveni matematic campioni și vom încerca să obținem prima dintre ele în acest meci” – a declarat Allegri.

Juventus este lider autoritar în Serie A, după 27 de etape, cu 75 de puncte, 18 mai multe decât următoarea clasată, Napoli.

Ronaldo va reveni însă în naţionala Portugaliei. Starul lui Juventus a fost convocat pentru prima oară după Cupa Mondială din 2018. Lusitanii vor întâlni Ucraina, pe 23 martie, apoi Serbia, trei zile mai târziu, în preliminariile EURO 2020.