Ionuț Lupescu, verdict surprinzător în privința României U21: “Ne-am entuziasmat foarte mult și în urmă cu doi ani!”

Sursa foto: Profimedia Images

Fostul component al Generației de Aur, Ionuț Lupescu, nu a rămas impresionat de rezultatele selecționatei de tineret condusă de Adrian Mutu!

România U21 are în acest moment patru puncte acumulate în grupa A de la EURO 2021, la egalitate de puncte cu liderul Germania și la două puncte distanță față de Olanda, echipă care se bate și ea pentru primele două locuri din grupă. În această seară, naționala condusă de Adrian Mutu joacă cărțile calificării, iar partida contra nemților este de totul sau nimic pentru “tricolori”.

Fostul internațional român, Ionuț Lupescu, a vorbit despre entuziasmul creat în jurul echipei naționale de tineret și consideră că în România meciurile din cadrul turneelor U21 sunt mult prea supraevaluate față de alte țări. Lupescu este de părere că în ciuda rezultatelor remarcabile obținute de tricolorii mici în ultimii ani, nivelul față de prima reprezentativă este unul foarte mare.

Lupescu

“Putem bate Germania U21, dar e o competiție supraevluată în România. Ne-am entuziasmat foarte mult și în urmă cu doi ani, în Italia, dar e un nivel diferit la U21. Avem mari probleme în a-i integra pe cei care au fost la Campionatul European de acum doi ani în echipa mare. S-a văzut când au fost folosiți cu Spania și Norvegia. E o diferență între cele două vârste!”, a spus Ionuț Lupescu, potrivit Digi Sport.

clasament romania u21

Citește și Gigi Becali îi avertizează pe Adrian Mutu: “Fără Moruțan și Olaru nu vom avea nicio șansă cu Germania!”