RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ionuț Lupescu trage semnalul de alarmă în privința situației de la Dinamo: “Avem de-a face cu infractori!”

Atmosfera de la Dinamo este una extrem de tensionată în aceste momente, iar ultimele evenimente nefericite au agitat și mai mult apele în tabăra „câinilor”!

Fanii formației din Ștefan cel Mare se luptă de mai multe luni să țină clubul în viață, plătind mai multe datorii ale clubului, dar și prime de joc și cazare pentru echipa lor de suflet. După ce a promis în mai multe rânduri că va rezolva situația și că toți angajații clubului își vor primi banii, Cortacero nu s-a ținut de cuvânt, iar datoriile au crescut de la zi la zi.

Dispărut de mai multă vreme din preajma echipei, acționarul majoritar al „alb-roșilor” a transmis din nou că situația se va rezolva și se va alătura în scurt timp echipei. În ciuda tuturor acestor promisiuni, Pablo Cortacero se pare că și-a pierdut tot creditul în fața “câinilor”, iar acest lucru este cel mai bine explicat de Ionuț Lupescu. Fosta glorie a dinamoviștilor consideră că autoritățile statului ar trebui să se sesizeze cât mai rapid în ceea ce privește faptele noilor investitori din “Groapă”.

pablocortacero

Dinamo a avut parte numai de cămătari şi e păcat acest lucru. E pentru prima dată când suporterii fac ceva ce nu s-a făcut niciodată în România. Şi mă includ şi eu aici, că şi eu sunt parte din program. Toţi încercăm să salvăm, important acum e să reuşim să găsum soluţii pentru această licenţă.

Sperăm ca autorităţile statului să realizeze că avem de-a face cu infractori, pentru că am mai văzut exemplele astea chiar şi în Elveţia. Şi acolo autorităţile respective au luat măsuri!”, a spus Ionuț Lupescu, potrivit Telekom Sport.

Citește și PCH îi invită de suporterii lui Dinamo să meargă la amicalul cu echipa lui IL Luce. Cât costă pachetele scoase la vânzare

Ulterior, fostul component al Generației de Aur a vorbit și despre gesturile făcute de-a lungul timpului de fanii din DDB și a ținut să aplaude suportul necondiționat al acestora. Cu toate acestea, “Kaiserul” s-a arătat dezamăgit de felul în care aceștia s-au implicat și în partea sportivă a clubului.

“Mi-aş dori să se schimbe strategia şi gândirea în ceea ce înseamnă fotbalul la Dinamo. Eu nu pot să fiu împotriva străinilor, pentru că am stat toată viaţa în străinătate. Acum, la Dinamo este o situaţie specială şi eu cred că, aducând foarte mulţi străini pe bani foarte mulţi, foarte mulţi bani, pe hârtie cel puţin, că nu ştiu dacă s-a mai şi plătit, a fost o strategie foarte prostă. Şi cred că Dinamo pe viitor ar trebui să se axeze pe copii şi juniori din România.

I-aş sfătui pe cei care sunt acum în board-ul DDB să ia legături şi să se apropie cât se poate de mult, în special în ceea ce priveşte parte tehnică, sportivă, să lase unor profesionişti. Şi sunt destui în istoria lui Dinamo. Ştiţi foarte bine că şi eu am avut diferenţe cu Cornel Dinu, dar vrei – nu vrei, este unul dintre… sau singurul care comentează la televiziuni din România şi analizează perfect absolut tot.

Că îi mai place lui să înflorească puţin, ăsta e stilul lui şi e de admirat.‘Nea Mircea, sigur, este unde este, la Dinamo Kiev, dar şi el ajută cum poate. Eu sunt aici, nu am cum să ajut mai mult deocamdată”, a mai spus fostul internațional român pentru sursa citată.

Citește și Jerry Gane, ca și concediat de la Dinamo. Anunțul Peluzei Cătălin Hîldan: „Căutăm antrenor”

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare