Ionuț Lupescu iese la atac! Replică pentru Burleanu: ”Tânărul cu zero rezultate la FRF, nu va mai câștiga un mandat!”

Invitat joi seară, la Digi Sport 1, președintele FRF, Răzvan Burleanu a declarat că Ionuț Lupescu, unul dintre contracandidații săi la șefia federației, a mințit atunci când a afirmat că a demisionat din funcția deținută la UEFA.

„Ionuţ Lupescu minte când spune că şi-a dat demisia de la UEFA. Nu şi-a dat demisia de la UEFA, şi-a suspendat contractul de muncă în această perioadă de timp. Minte şi când spune că n-a făcut profit şi că Florin Prunea nu este implicat în campania sa. Florin Prunea este antemergătorul şi cel care organizează toate întâlnirile în teritoriu”, a spus Burleanu la Digi Sport.

Dreptul la replică al ”Kaiserului” a venit imediat după miezul nopții, pe contul său de socializare. Acesta a dezmințit cele spuse de Burleanu și a ținut să precizeze că actualul președinte al federației a manipulat într-un mod grosolan și repetat opinia publică:

”Ca de obicei, așa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale președintelui FRF nu sunt altceva decât minciuni prin omisiune. Răzvan Burleanu s-a folosit de un răspuns punctual cerut de la UEFA pentru a evidenția, în stilul lui caracteristic, o supoziție falsă.

Adevărul complet este următorul: pentru reprezentanții top management, demisia presupune o predare de gestiune care durează o perioadă de timp mai îndelungată. Din cauza intrării în competiția electorală, plecarea ireversibilă nu a mai putut fi finalizată.

Singura soluție, în acest context, a fost inactivarea funcției până la definitivarea plecării. Aceasta a fost, de altfel, recomandarea departamentului de HR al UEFA, lucru care va fi și confirmat în curând.

Se va dovedi, astfel, că, din disperare, Răzvan Burleanu nu doar că a manipulat încă o dată opinia publică, ci a amestecat într-o competiție internă și numele UEFA.

Reconfirm și pe această cale că nu mă voi întoarce la UEFA, indiferent de rezultatul alegerilor din 18 aprilie, pentru că ceea ce am spus în această campanie a fost 100 la sută adevărat.

Din nefericire pentru tânărul cu zero rezultate în fruntea FRF, toate aceste tactici ieftine de manipulare conștientă și cinică a opiniei publice nu îl vor ajuta să mai câștige încă un mandat. Dânsul nu va pleca prin demisie de la FRF, ci prin vot, încă după primul tur.

Din toată această mascaradă rețin că, până la urmă, domnia sa a mințit de două ori. Și acum, și atunci când spunea că eram căzut în dizgrație la UEFA.

Dacă oamenii de acolo nu mă mai voiau, cum își explică noile lui acuzații că nici nu am plecat de la UEFA? Răspunsul nu este decât unul: se încurcă în propriile lui minciuni, până la nivelul cel mai de jos al unui om care nu poate pierde cu demnitate.”

Ca de obicei, așa-zisele dezvăluiri bine împachetate, într-un stil politic de anii 50, ale președintelui FRF nu sunt…

Publicată de Ionuț Lupescu pe 12 Aprilie 2018

sursa foto: facebook.com/ioan.angelo.lupescu