Oficialii Universității Craiova s-au interesat de serviciile lui Alexandru Ioniță!

Bogdan Mara, 41 de ani, a explicat faptul că formația din Bănie s-a interesat de un posibil transfer al lui Ioniță. El a menționat că formația ardeleană nici nu vrea să audă despre așa ceva. Argumentul lui Mara este că tânărul fotbalist s-a pregătit foarte bine și face parte din surprizele lui Conceicao.

A fost o întrebare a celor de acolo despre Ioniţă. Dar nu s-a ajuns la o discuţie despre bani sau altceva. Noi îl vrem pe Ioniţă, altfel probabil că se discuta despre transfer. Arată foarte bine fizic, s-a pregătit excelent. Îl aşteptăm să intre în primul „11” şi eu cred că nu va mai ieşi de acolo. a declarat Bogdan Mara pentru DigiSport.

Aproape 1 milion de euro valorează Ioniță, potrivit transfermarkt.com.

Pleacă Mitriță în America?

Chiar dacă golgheterul Universității Craiova a declarat că nu vrea să părăsească formația din Bănie în aceasta perioadă de transferuri, New York City nu cedează și îl vrea cu orice preț pe fotbalist. Clubul din MLS este dispus să mărească oferta inițială de 6 milioane pentru a-l aduce pe căpitanul Craiovei.

Fotbalistul este văzut drept înlocuitorul lui David Villa, atacantul care a avut cifre incredibile pentru clubul din America- 80 de goluri în 124 de partide!

„Dacă suma e de 7 milioane, oferta e greu de refuzat.” a explicat Bogdan Mara.

3.15 milioane de euro este cota de piață a fotbalistului, potrivit transfermarkt.com. Jucătorul este golgheterul echipei și al campionatului în acest sezon. El a înscris de 13 ori în Liga 1.