RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ionel Gane rămâne la Dinamo! Ce antrenor a refuzat să preia echipa din Ştefan cel Mare”

Dinamo nu trece prin cea mai bună perioadă din toate punctele de vedere, atât din punct de vedere financiar, cât şi sportiv.

Deşi echipa a avut rezultate negative în ultima perioadă din Liga 1, conducătorii lui Dinamo au decis ca Ionel Gane să continue pe banca ,,câinilor”.

Cu toate acestea, suporterii acţionari ai lui Dinamo au negociat în ultimele zile cu Duşan Uhrin jr, însă nu au ajuns la un acord, după cum anunţă Digisport.

Dusan Uhrin

Cei din DDB nu voiau să-l dea afară pe Gane, pentru că a rămas la echipă într-un moment greu, dar antrenorul şi-a dat seama singur că ar fi nevoie de un şoc la echipă. mai anunţă sursa citată.

Pentru Uhrin ar fi fost o problemă să se întoarcă în Liga 1, deoarece se află încă în litigiu cu cei de la Gaz Metan, de une are de încasat mai mullte salarii.

,,Jerry Gane are girul nostru în continuare! Eu cu Gigi Mulțescu nu am vorbit decât altfel de probleme. Nu cunosc nimic legat de venirea sa pe banca lui Dinamo. Nu s-a pus problema.”, a declarat Constantin Eftimescu, pentru Fanatik.

gane dezamagit

Gane a devenit antrenor principal la Dinamo în luna decembrie, perioadă în care a reuşit șapte victorii, trei remize și șapte înfrângeri.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 13 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 26 de partide disputate în campionat.

dinamo 1

Citeşte şi Dinamo poate avea noi investitori: ,,A rămas să reluăm discuţia la finalul lunii”

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare