Ionel Gane este tot mai aproape de plecarea de la Dinamo! De ce s-a amânat şedinţa de azi

Dinamo nu trece prin ce mai fericită perioadă a sa, după ce în vara lui 2020 a fost preluată de spaniolul Pablo Cortacero.

Dat aproape ca ,,dispărut” de la club, singurii care mai aduc bani în Ştefan cel Mare sunt suporterii prin intermediul programului DDB, iar de echipă a rămas să se ocupe Ionel Gane, fostul secund al lui Cosmin Contra.

Deşi a rămas la echipă în condiţii foarte grele, acum, Gane este foarte aproape de a pleca de la Dinamo, după ce echipa nu se descurcă foarte bine în campionat, acolo unde se află pe locul 13.

Dinamo

Astăzi, Gane ar fi trebuit să aibă o şedinţă cu suporterii acţionari ai lui Dinamo, însă a fost reprogramată pentru joi, deoarece aceştia nu au un înlocuitor pentru postul de antrenor.

Despărţirea dintre cele două părţi are şanse foarte mari să se producă de comun acord joi, anunţă digisport.ro.

gane dinamo

Gane a devenit antrenor principal la Dinamo în luna decembrie, perioadă în care a reuşit șapte victorii, trei remize și șapte înfrângeri.

Dacă antrenorul va pleca de la Dinamo, cei favoriţi să-i preia locul sunt Gigi Mulţescu, Dario Bonetti, dar şi Mircea Rednic, care o antrenează în acest moment pe Viitorul.

rednic

Citeşte şi Dinamo poate avea noi investitori: ,,A rămas să reluăm discuţia la finalul lunii”