RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ionel Gane, despre ultimele transferuri de la Dinamo! ,,Vor aduce un plus echipei”

Dinamo Bucureşti se pregăteşte de un nou meci în Liga 1, din etapa a 18-a, contra celor de la FC Botoşani, antrenaţi de Marius Croitoru.

Ionel Gane, antrenorul lui Dinamo, a vorbit înaintea partidei cu moldovenii, iar tehnicianul consideră că Botoşani este o echipă foarte puternică a campionatului cu aspiraţii la locurile de play off.

Antrenorul ,,câinilor” a ţinut să salute şi implicarea celor din DDB, care au convins mai mulţi jucători să rămână la club, în condiţiile dificile date de acum.

,,Întâlnim o echipă bună a campionatului nostru. Chiar dacă a pierdut câţiva jucători importanţi, faţă de turul acestui sezon, Botoşaniul se luptă pentru un loc de play-off. Meciurile se joacă fără suporteri, statistica nu este un avantaj! Am început anul în aceleaşi condiţii ca şi Botoşaniul, am câştigat în deplasare şi am pierdut acasă, va fi un joc echilibrat.

Isma-Lopez-autogol-cu-FC-Botosani-la-debutul-in-tricoul-lui-Dinamo

Am avut o săptămână în care lucrurile s-au liniştit la echipă în ceea ce înseamnă continuitatea unor jucători importanţi. Prin implicarea decisivă a celor din DDB nu au mai plecat jucători de la Dinamo, ceea ce nu poate decât să mă bucure şi să-mi dea încredere pentru meciurile următoare. Să nu uităm faptul că DDB a ajuns la un acord pentru prelungirea contractelor unor jucători în această perioadă dificilă din viaţa clubului!”, a declarat Ionel Gane.

Citeşte şi Comedie la Dinamo! Pablo Cortacero contestă demiterea lui Şerdean de la club

Ionel Gane a vorbit şi despre ultimele mutări pe care le-a realizat Dinamo. Acesta este de părere că Nepomuceno şi Steliano Filip vor aduce un plus la echipă.

,,Puljic şi Magaye şi-au reluat antrenamentele şi vor face deplasarea cu echipa la Botoşani. În schimb, Grigore şi Janusz Gol vor rămâne acasă, alături de Nemec, într-un program separat de pregătire. Ne aşteaptă meciuri din 3 în 3 zile, nu putem risca nimic. Echipa a fost slăbită după plecările din această iarnă, am suferit şi din punct de vedere numeric în primele două etape ale returului. Ne-au venit doi jucători importanţi în această săptămână, doi jucători cu experienţă. Sunt convins că Filip şi Nepomuceno vor aduce un plus echipei!„, a mai precizat tehnicianul ,,câinilor”.

Deşi problemele financiare le dau bătăi de cap dinamoviştilor, echipa nu se află chiar atât de rău din punct de vedere sportiv.

Dinamo se află locul al 11-lea în Liga 1, cu 19 puncte adunate, după 17 etape de campionat disputate.

Meciul contra celor de la FC Botoşani se va disputa duminică, de la ora 20:00.

Citeşte şi EXCLUSIV | Fotbalul românesc va intra în normalitate dacă o măsură s-ar implementa! ,,Toate speculaţiile vor fi eliminate”

 

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare