Ionel Dănciulescu, amăgit de Dinamo! ,,Am fost păcăliţi de o manieră incredibilă”

ionel-dănciulescu-dinamo

Dinamo Bucureşti trece prin cea mai neagră perioada a sa din toate punctele de vedere, iar Ionel Dănciulescu speră ca echipa să nu dispară de tot din fotbal.

Fostul oficial de la Dinamo mai are şi acum bani de recuperat din Ştefan cel Mare. Acesta spune că nu vrea să depună memoriu, ci aşteaptă ca spaniolii de la club să achite datoriiile.

Fostul atacant nici nu vrea să se gândească la o posibilă intrare în faliment a clubului la care a făcut performanţă. Dănciulescu spune că dacă nu va veni cineva rapid cu o soluţie, Dinamo va supravieţui foarte greu.

,,Nici nu vreau să mă gândesc la lucrul ăsta (n.r faliment). Nu vreau să accept că se va ajunge la o situație de genul acesta. Sper să existe o rezolvare, să vină cineva cu o soluție. Această soluție este legată de bani. Dacă nu vor veni banii, Dinamo va supraviețui cu greu.

ionel danciulescu

Am fost păcăliți de o manieră incredibilă. Deocamdată n-am depus niciun memoriu, aștept ca cei de la Dinamo să se achite de această datorie pe care o au. Sunt convins că sunt mai multe datorii pentru alți jucători care au fost la Dinamo, nu este o situație ușoară.”, a spus Ionel Dănciulescu pentru Digisport.

Dănciulescu spune că suporterii dinamovişti cu greu ar mai putea să salveze clubul acum. Acesta speră ca dezastrul de la club să fie stins cât mai repede cu o infuzie mare de capital social. Fostul golgheter al lui Dinamo mai dezvăluie că nu spaniolii l-au dat afară de la echipă.

Dinamo bucurie 1

,,Nu m-au dat spaniolii afară, ei nici nu mă cunoșteau. Știți cine m-a dat afară! Domnul Șerdean mi-a dat vestea, dar asta e mai puțin important, nu mă mai interesează ce a fost. Mă interesează doar să se salveze echipa, este o situație care pare fără ieșire. Nu știu cum sunt lucrurile în interior. Aici e nevoie de o infuzie mare de capital, nu mai poți salva echipa cu bani de la suporteri“, a mai declarat acesta.

dinamo steaua coregrafie

Pentru Dinamo situaţia nu este una roz nici în clasament. După 11 etape echipa se află pe locul 14, cu 9 puncte adunate.

Citeşte şi Atac la adresa lui Cosmin Contra! ,,Dinamo a adus antrenor fără un criteriu de competenţă”