RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Ion Marin a fost în discuţii cu Petrolul: „Urma să vină un antrenor petrolist!”

Ion Marin urmăreşte cu interes situaţia de la Petrolul! Antrenorul care a câştigat Cupa României în 1995 a recunoscut că a fost în discuţii cu reprezentanţii clubului ploieştean.

Antrenorul în vârstă de 65 de ani a fost aproape de a fi cooptat în staff-ul tehnic al clubului ploieştean. Mădălin Mihailovici s-a opus însă ideii de a aduce un antrenor petrolist la echipă, iar ideea nu s-a mai concretizat.

„Este adevărat, au fost discuţii, nu cu cei din conducerea superioară a clubului, ci cu cei din club. Ideea era de a instala un antrenor petrolist, format ca jucător aici la club. Eu aş fi stat pe lângă el, să îl ajut cu orice, ca director tehnic. Totul a rămas însă la stadiul de discuţii. Conducătorul nu a acceptat să numească acel antrenor” – a povestit Ion Marin la Digi Sport.

Fostul antrenor al Petrolului din perioada 1992-1996 este dezamăgit de faptul că găzarii au ratat de două ori consecutiv promovarea.

„Să ai toate condiţiile, atât financiare, cât şi din punct de vedere al pregătirii, deplasărilor, condiţiilor de cazare, şi să ratezi doi ani la rând promovarea…Să joci în unsprezece contra nouă un meci decisiv cu Rapid şi să ratezi un penalty repetat de trei ori. Să joci cu doi oameni în plus şi să ai un singur atacant, asta spune multe” – s-a referit Marin la momentul decisiv din sezonul trecut, derby-ul cu Rapid din playoff-ul pentru promovare, atunci când Costel Enache era pe banca tehnică a găzarilor.

Marius Măldăraşanu şi Nicolae Constantin sunt printre antrenorii ploieşteni ale căror nume au fost vehiculate pentru banca tehnică a Petrolului în perioada la care a făcut referire Ion Marin.

Leo Grozavu, Mugur Cornăţeanu, Flavius Stoican, Costel Enache şi Viorel Moldovan sunt ultimii cinci antrenori ai Petrolului în Liga 2.

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare