Iohannis l-a convins! Becali, mesaj de ultimă oră pentru toți fanii FCSB! “Pentru ce să o mai țin?”

Gigi Becali stabilise că fotbaliștii de la FCSB își vor relua antrenamentele în Săptămâna Mare, în baza de pregătire de la Berceni. După ce președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat prelungirea stării de urgență pentru încă o lună, finanțatorul ‘roș-albaștrilor’ a fost nevoit să anuleze toate planurile.

Deși fotbaliștii FCSB au făcut teste pentru COVID-19, autoritățile române nu au permis desfășurarea niciunei activități sportive.

Ieri, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că echipele din Liga 1 trebuie să-și reia antrenamentele în cel mai scurt timp posibil, pentru a putea finaliza actuala ediție de campionat.

Vreau să clarific niște lucruri. Nu am făcut nicio adresă către ministerul condus de Vela, pentru că nu mă mai interesează să reluăm antrenamentele sau să țin echipa în cantonamentul de la Berceni. Pentru ce să o mai țin? Să o țin degeaba? Să ne antrenăm degeaba, după ce că noi nu știm nici măcar când începem campionatul… Dacă Iohannis a zis că prelungește starea de urgență, atunci nu mă mai interesează să ne reunim.

Eu vorbisem de varianta asta atunci când nu știam că Iohannis prelungește starea de urgență. Sau mi se pare că am mai vorbit public de reunire pe la un post de televiziune, după ce mă enervasem când i-am văzut pe cei 2.000 de români în aeroportul din Cluj. Am întrebat mai mult ironic și la nervi, nu că aș vrea să mai începem antrenamentele, deoarece nu sunt nebun. Cât e dată starea de urgență, și există o ordonanță militară în legătură cu activitățile fotbalistice, nu ne reunim“, a spus Gigi Becali pentru ProSport.

gigi-becali-fcsb

Pe 6 aprilie, președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat prelungirea stării de urgență pentru încă o lună, pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Rămân în vigoare ordonanțele militare care restricționează deplasările în afara locuinței.

CITEȘTE ȘI -> Coronavirus | Gigi Becali șochează din nou! Patronul FCSB, oprit în trafic de Poliție: “Mi-au cerut declaraţia. Păi ce-i aia?”