Ioan Mera pune tunurile pe colegi, după eșecul cu Concordia: “Parcă nu știm să jucăm fotbal”

ASU Poli Timișoara, a obținut calificarea în play-off-ul Ligii a 2-a, în ciuda faptului că a pierdut contra Concordiei Chiajna!

Timișorenii s-au calificat cu emoții în play-off, după ce au suferit un eșec în ultima partidă din sezonul regulat, pe terenul Chiajnei, cu scorul de 0-2. Dan Alexa și elevii săi se vor bate în cele din urmă pentru un bilet spre Liga 1, asta după ce au terminat pe locul 6, ultimul care asigură prezența în lupta pentru promovare.

Ioan Mera, căpitanul formației pregătită de Dan Alexa și-a criticat colegii după eșecul de la Chiajna. Veteranul timișorenilor, Ioan Mera spune că daca vor continua să se prezintă în play-off la modul cum au jucat împotriva formației pregătită de Claudiu Niculescu nu vor avea nicio șansă să promoveze.

“Da, am jucat foarte prost, Știam că trebuie să facem un punct și nu am făcut asta, am jucat slab, nu avem ocazii de câteva meciuri. Nu știu ce se întâmplă. Le explică Dan (n.r. Alexa) ce să facă pe faza ofensivă., dar ei nu fac nimic. Parcă nu știm să jucăm fotbal, luăm aceleași goluri cu capul, din centrări slabe. Sunt foarte supărat, nici nu știu ce să mai zic.

AsuPoli 1

Nu știu dacă meritam să fim aici. La cum ne prezentăm, nu meritam să fim aici. Trebuie să ne trezim, să ne uităm la ce am făcut, să învățăm din greșeli. Dar e greu, noi nu jucăm nimic. Nu avem nicio șansă în play-off așa! Nu e vina lui Dan, poate să vină și Mourinho. Noi jucam slab, nu legăm nici două pase. Ori e frica, ori valoarea. Sunt foarte supărat, nu vreau să zic altceva, să nu-mi pară rău după aia.

IoanMera1
Ioan Mera

Nici nu mă interesează ce fac celelalte, dacă noi facem doar egaluri. Am avut un parcurs bun, dar ultimele meciuri au stricat tot. Pentru mine, Scutaru, Munteanu, Axente, sunt tari meciurile astea, ne plac, dar pentru ceilalți nu. Cei mici nu se ridică la nivelul nostru” a declarat Ioan Mera după meciul de la Chiajna.

Citește și Prima reacție a lui Dan Alexa, după calificarea cu emoții în play-off: “Ne-am îndeplinit obiectivul!”