Andone ridică un mare semn de întrebare: ”Îi pui pe 2 care sunt rezerve la penultima clasată din Italia titulari contra Germaniei?”

Ioan Andone, președintele lui FC Voluntari, ridică un mare semn de întrebare pentru Mirel Rădoi.

România va juca cu Germania pe 28 martie, iar fostul mare dinamovist se întreabă dacă internaționalii Man și Mihăilă, rezerve la Parma, vor juca titulari împotriva nemților.

”Îi pui pe 2 care sunt rezerve la penultima clasată din Italia titulari contra Germaniei? Man, dacă rămânea în România şi era la FCSB, se bătea la titlu şi avea 12 goluri când a plecat. Aş fi jucat cu Man titular la națională. Acum, dacă văd că nu joacă acolo, dacă aș fi eu antrenor, poate îl bag ca la Parma, câte 15 minute.

dennis man parma udinese profimedia 0592457933
Sursă foto: Profi Media Images

E o şansă pentru el să joace, pentru că la echipa de club nu joacă. Joacă puţin. Sigur va ajunge titular, dacă învaţă să se şi apere. Steaua nu stătea în Man, când domina toate echipele. Şi CFR se apără cu Steaua, se pune pe două linii.” a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

ioan andone voluntari 1

Citește și Ianis Hagi a intrat deja în mintea scoţienilor! Anunţul făcut înaintea meciul Rangers – Antwerp, din Europa League