Investitorii spanioli de la Dinamo se gândesc deja la plecare: “În viitor ne-ar plăcea să revenim în Spania!”

Directorul sportiv al celor de la Dinamo, Rufo Collado, a vorbit despre posibilitatea ca noii investitori ai clubului din Ștefan cel Mare să se întoarcă în țara natală!

Rufo Collado a confirmat că în viitor, noii investitori spanioli de la Dinamo iau în calcul revenirea în țara natală și cel mai probabil vor începe un proiect cu un club iberic.

collado dinamo

„Întoarcerea în Spania, într-un fel sau altul, este încă în mintea noastră. Ne putem toată energia să ducem Dinamo la un nivel înalt, unde merită, dar în viitor ne-ar plăcea să revenim!”, a declarat Rufo Collado, într-un interviu pentru El Confidencial.

Ulterior, Collado a povestit și despre situația dezastruoasă pe care investitorii spanioli au gasit-o la Dinamo.

“Dinamo București e o oportunitate grozavă, un club cu o istorie bogată, cu o masă uriașă de fani, cea mai mare din țară și cu perspective de creștere economică. Clubul a fost însă un dezastru din toate punctele de vedere. Nu existau bani, vestiarul era foarte subțire. Erau lipsuri mari în zonele legale, sportive, în materie de comunicare. Totul era îngrozitor.

La nivel sportiv a trebuit să remodelăm întreaga echipă. Mai mulți jucători din perioada recentă nu s-au ridicat la nivelul unui club de talia lui Dinamo București. Cum competiția era deja începută când am preluat frâiele, a fost nevoie să ne bazăm pe fotbaliștii pe care deja în cunoșteam!”, a mai completat directorul sportiv al celor de la Dinamo.

Citește și Spaniolii încep să rezolve problemele financiare ale clubului! Ce urmează acum pentru Dinamo