Investitorii de la Dinamo au identificat problema jucătorilor români: “Ei nu înțeleg și toate acestea se văd în joc!”

Spaniolii de la Dinamo au planuri mari cu formația din Ștefan cel Mare, dar anunță o reconstrucție din temelii la nivelul întregului club!

Rufo Collado, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a identificat principalele probleme ale fotbalistului român și este de părere că la formația alb-roșie este nevoie de o schimbare totală pentru a putea face performanță.

Rufo-Collado-dinamo

“Cred că trebuie să reconstruim structurile, toate departamentele de la Dinamo. Toate! Sincer, trebuie schimbate toate structurile. De la formarea jucătorilor, şcoala de antrenorii, fiindcă dacă nu se investeşte în formarea jucătorilor… Văd carenţe de comportament. De exemplu, legată de nutriţie. Jucătorul român nu înţelege că alimentaţia este de baza în cariera profesionistă şi toate acestea se văd în joc. La nivel tehnico-tactic am văzut mari carenţe de formare, de tactică!”, a spus directorul sportiv al lui Dinamo pentru Telekom Sport.

Rufo Collado a vorbit și despre viitorul echipei în ceea ce privește Champions League, și a asigurat suporterii că odată cu realizarea obiectivului din acest sezon, vor urma noi investiții.

“Este complicat. Este o competiţie în care pot juca echipele campioane, astfel că în sezonul viitor trebuie să se întâmple două lucruri. O vom lua pas cu pas. În acest an vom încerca să fim în primele şase, pentru început, iar dacă vom reuşi, în sezonul viitor vom îmbunătăţi echipa, pentru a putea să ne pariem pe obiective mai înalte. De acolo, ne vom putea gândi la toate!”, a mai spus spaniolul.

Dinamo București ocupă în acest moment locul 14 în ierarhia Ligii 1, cu 5 puncte obținute în primele 6 etape disputate în actualul sezon.

Citește și Naționala României a ajuns în țară după meciul cu Norvegia! Ce urmează acum pentru tricolori