Investigaţii medicale pentru Simona Halep

Simona Halep s-a întors în ţară după ce a abandonat în primul tur al turneului de la Beijing. Problemele la spate au chinuit-o pe Simona în timpul ultimelor două turnee din Asia, iar liderul WTA va efectua investigaţii medicale pentru a afla cât de gravă este accidentarea. Halep speră că va putea participa la turneul de la Moscova, dar şi la Turneul Campioanelor.

“Nu ştiu exact, am dureri la spate. O să fac un RMN şi voi avea mai multe informaţii. Sper să nu fie atât de grav, mă simt mai bine, dar a fost greu să joc. Acum sunt mult mai bine, am fost îngrijorată, stresată, trebuia să joc şi nu eram pregătită fizic. Am fost foarte pregătită, m-am antrenat bine după US Open, am fost supărată după rezultatul de acolo. M-am dus cu încredere, dar duminică la antrenament mi s-a blocat spatele. Am stat două zile la pat, mi s-a dat drumul la coloană dar tot dificil a fost să joc. Am jucat la Wuhan, iar durerea s-a dus şi spre picior” – a povestit Simona Halep experienţa avută la turneele de la Wuhan şi Beijing.

Simona a vorbit şi despre turneele la care ar urma să participe până la finalul anului, Moscova şi Turneul Campioanelor.

“Nu pot fi în formă dacă nu mă voi recupera. Prioritatea este să mă recuperez cu spatele, apoi vom vedea”

Dacă durerile la spate îi vor permite să fie prezentă la Moscova, Halep va încasa şi bonusul de un milion de dolari, pentru participarea la toate turneele din categoriile Premier Mandatory și Premier 5 dintr-un sezon. Astfel câştigurile Simonei în 2018 vor ajunge la suma record de 7.336.445 de dolari.