Internaționalul român anunțat de club că va rămâne fără bani: “E nevoie în zona medicală”

Ionuț Nedelcearu se apără în Rusia de pandemia de coronavirus. Fundașului naționalei i s-a oprit din salariu astfel încât sectorul sănătății să primească un important ajutor în lupta cu temuta maladie apărută în Asia. 

După ce a ratat un transfer la Brescia în această iarnă, fostul jucător al lui Dinamo are parte de o perioadă de antrenamente…. în propria locuință. Și dezvăluie și intervalul de timp pe care îl consideră potrivit pentru atingerea formei optime după pauza forțată.

“Nu vreau să ies pe afară să risc prea mult pentru că deja s-au înmulțit cazurile și pe la UFA în oraș, chiar dacă înainte erau foarte puține cazuri. Ne-au dat program de pregătire de la echipă. Soluții sunt. Important e să îți dorești să faci ceva”

Cu siguranță noi jucătorii suntem foarte afectați de această perioadă. Oricât de mult te-ai antrena în casă, nu se compară cu antrenamentele de pe teren. Cred că o lună și jumătate ne va lua să revenim la formă bună” a spus Nede pentru Pro Sport.

nedelcearu ufa

Nedelcearu consideră că sezonul trebuie dus la bun sfârșit indiferent de momentul la care acesta se va încheia. Fotbalistul de 23 de ani a fost de acord cu reducerea veniturilor sale până atunci.

“Nimeni nu-și dorește să câștige mai puțin, dar atât timp cât stăm în casă și nu muncim, cred este un lucru normal. Nouă în Rusia ne-au spus că nu vom lua salariul întreg pentru că acum toți banii vor merge spre zona medicală. Dacă este într-adevăr așa, sunt de acord să câștig mai puțin pentru că medicina are nevoie de ajutor și de bani în situația actuală și ar trebui să fim cu toții înțelegători”, încheie tricolorul.

CITEȘTE ȘI –>> Vestea proastă primită de Alexa înaintea debutului său la Rapid: “Există această problemă