Inter Milano a rămas fără antrenor! Antonio Conte e favorit

Clubul de fotbal Internazionale Milano a anunțat rezilierea contractului cu antrenorul Luciano Spalletti, după două sezoane. Italianul Antonio Conte este favorit să revină în Serie A.

Inter Milano s-a clasat pe locul 4 în Serie A și va juca în grupele Ligii Campionilor. ‘Nerazzurri’ au stat cu emoții până în ultima etapă, când au învins Empoli grație unui gol marcat în ultimele minute de joc.

FC Internazionale Milano poate confirma că Luciano Spalletti nu mai este antrenorul echipei. Clubul îi mulţumeşte lui Spalletti pentru munca lui şi rezultatele obţinute împreună”, se arată într-un comunicat.

Spalletti (60 de ani) mai avea doi ani de contract cu Inter, dar n-a reușit nicio performanță. Echipa s-a clasat doi ani la rând pe locul 4 în Serie A.

Presa italiană scrie că Antonio Conte (49 de ani) va fi anunțat în noua funcție de antrenor al lui Inter.

ANTONIO CONTE

Conte este așteptat să semneze un contract pe trei ani cu ‘Nerazzurri’ și va primi un salariu anual de 12 milioane de euro.

Arezzo, Bari, Atalanta, Siena, Juventus și Chelsea Londra sunt echipele antrenate până acum de către Antonio Conte. A avut și un mandat de doi ani la naționala Italiei (2014-2016).