RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Întăriri pentru Gerry Gane la Dinamo! Ce jucători au venit la antrenamentele echipei

După ce fundaşul Abdoulaye Ba a plecat de la Dinamo, iar unii jucători nu au revenit din vacanţă, la echipă au sosit deja alţi jucători.

După ce mai mulţi jucători au decis încă să nu revină la Dinamo din cauza problemelor financiare, la antrenamentele echipei au sosit deja cinci fotbalişti noi.

Unul dintre cei care se antrenează acum sub comanda lui Gerry Gane este Andreas Mihaiu, un obişnuit al primei echipe, dar care în ultima perioadă a evoluat pentru formaţia secundă din Liga a 3-a, potrivit doardinamo.ro.

antrenament dinamo

Tot de la echipa din Liga a 3-a au fost promovaţi şi tinerii Dan Tălaciu (18 ani, fundaş central) şi Cristian Ionescu (17 ani, atacant). Ante Puljic, cel care a întârziat la reunirea echipei, s-a prezentat şi el din nou în cantonamentul echipei de la Săftica, potrivit sursei menţionate.

Al cincilea jucător este Andrei Blejdea, fotbalist ajuns la Dinamo după ce i-a expirat contractul cu FC Argeş în această iarnă.

Citeşte şi Mihăilă, lăudat de antrenorul Parmei după al doilea meci pentru italieni: ,,Singurul lucru pozitiv din meci”

Dacă problemele financiare de la club nu se vor rezolva în totalitate, echipa riscă să rămână doar cu 6 jucători. Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a explicat cum se pot elibera de contract jucătorii neplătiţi din Liga 1.

,,În România, poți da o notificare clubului să te plătească după 60 de zile. Apoi, dacă nu o face, mai poți face o altă notificare, după alte 15 zile, în total 75 de zile, și trebuie să aștepte o decizie definitivă a unei Comisii. Se pot ajunge la 5-6 luni de judecată.

hulubei

Jucătorii străini pot pleca mult mai ușor. Se duc la FIFA după cele 75 de zile și devin liberi. Apoi, pot semna cu orice alt club, care devine solidari cu el.”, a precizat acesta pentru Digisport.

Într-o situaţie destul de complicată, Dinamo a reuşit totuşi să termine pe locul 11 turul de campionat din Liga 1, având 16 puncte adunate în 15 jocuri disputate.

Dinamo se pregăteşte de returul campionatului, iar în etapa cu numărul 16 va juca contra celor de la Hermannstadt, pe data de 13 ianuarie, de la ora 19:00.

dinamo 11

Citeşte şi Cum reacţionează scoţienii după ce s-a aflat de interesul lui Leipzig pentru Ianis Hagi

 

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare