Mircea Rednic (57 ani) a anunțat la conferința de presă a meciului cu Botoșani noul transfer al ”câinilor”.

”Puriul” vrea să formeze o echipă care să se califice fără probleme în play-off. Astfel, antrenorul lui Dinamo a dezvăluit că Ziggy Gordon (25 ani) va semna un contract, astăzi, 25 mai, cu formația din Ștefan cel Mare.

Fundașul dreapta este cotat la aproximativ 250.000 de euro pe transfermarkt.com. În ultima etapă, Gordon a marcat un gol pentru echipa sa, Hamilton Academical, și i-a ajutat pe scoțieni să se salveze de la retrogradare.

”Ziggy va semna chiar azi. A primit contractul, a acceptat condiţiile şi astăzi va semna. Nu este în România. Am zis că nu are rost să vină acum pentru vizita medicală.

O să o facă atunci când va sosi la Bucureşti. El va veni în România mai devreme, pe 15 iunie, iar atunci va face şi vizita medicală. Dar important este că el va semna azi contractul.” a declarat Mircea Rednic în cadrul unei conferințe de presă.

Dinamo se află pe primul loc în play-out, la egalitate de puncte cu Gaz Metan Mediaș (42). În următorul meci, ”câinii” o vor întâlni pe FC Botoșani, în deplasare.

Vezi și VIDEO | ”Regele” îi ridică statuie Simonei Halep: ”E prea mare”