Petrolul continuă să îşi întărească lotul chiar în cantonamentul din Turcia! Ultimul sosit sub comanda lui Flavius Stoican este un mijlocaş central care a evoluat în Grecia şi Italia. 

Derlis David Meza Colli, mijlocaş paraguayan în vârstă de 30 de ani, s-a antrenat deja sub comanda lui Flavius Stoican.

Publicată de FC Petrolul Ploiesti pe Joi, 11 iulie 2019

Meza Colli are un CV interesant, evoluând în carieră la echipe precum Atromitos, PAS Giannina, Cesena, Inter Baku sau Qabala. Mijlocaşul central era însă liber de contract de la 1 iulie 2018, amănunt care îi poate face pe fanii galben-albaştrilor să ridice din sprâncene.

În prezent, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani are o cotă de piaţă de 300 de mii de euro, conform site-urilor de specialitate.

„Fratele lui Cesar Meza Colli, fostul jucător al lui CS Universitatea Craiova, Derlis David urmează să fie văzut la lucru în perioada următoare de către staff-ul „găzarilor”, cu ocazia antrenamentelor și jocurilor ce urmează în acest cantonament. Mâine, FC Petrolul va juca și primul meci al cantonamentului, în compania formației Fatih Karagumruk, o nou-promovată în cel de-al doilea eșalon. Partida se va desfășura la Bolu, având ca oră de start 17.00” – informează site-ul oficial al găzarilor.