RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Întăriri la Craiova! Oltenii vor să aducă un jucător trecut prin curtea lui Lazio

Universitatea Craiova nu are cel mai bun început de retur în Liga 1, iar pentru a regla lucrurile ştie că are nevoie de întăriri.

Ultimul jucător pe care au pus chii oficialii din Bănie joacă în Italia, iar în trecut a evoluat pentru Lazio, unde a fost coleg cu Radu Ştefan.

Alessandro Murgia, în prezent la SPAL, este jucătorul pe care Craiova încearcă să îl transfere în acest moment pentru a nu mai avea emoţii la meciurile din Liga 1.

Alessandro Cassaglia, directorul departamentului de scouting al Craiovei, a confitmat interesul pentru mijlocaşul ajuns la 24 de ani acum.

,,Îl știm de foarte multă vreme pe Murgia. Este genul de jucător care ar aduce valoare. În condițiile financiare potrivite, ar fi un plus pentru echipa noastră. Trebuie să recunosc, acum are alte idei, să rămână în Italia, să rămână aproape de casă, dacă interesul nostru nu se concretizează. În România, mai avem o fereastra de transferuri durează cu o săptămână mai mult decât în alte părți. Probabil după 1 februarie, va exista o oarecare nemulțire că nu s-au găsit angajamente și jucătorii vor fi mai ușor de adus.„, pentru CMIT TV, citat de Calciomercato.it.

Murgia a jucat 49 de meciuri pentru prima echipă a celor de la Lazio şi a reuşit 4 goluri. În vara lui 2019 a fost vândut la SPAL pentru suma de 4 milioane de euro.

18 meciuri a jucat în acest sezon Murgia pentru SPAL în Serie B şi a reuşit să înscrie un gol.

2.500.000 de euro este cota mijlocaşului central, potrivit transfermarkt.com.

Citeşte şi Detalii despre iminentul transfer al lui Dennis Man: “Oferta a depăşit recordul lui Nicolae Stanciu”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare