Suporterii petroliști urmau să se întâlnească cu conducerea clubului, însă absența membrilor le-a dat planurile peste cap celor din Asociația Suporterilor!

INFO: Joi, 13 iunie, în cadrul conferinței de presă pentru prezentarea lui Marius Stan, Mădălin Mihailovici a părăsit sala, nemulțumit fiind de intervenția unui grup de suporteri care au reclamat lipsa de transparență în luarea deciziilor la vârf. De asemnea, CEO Veolia a anunțat că Petrolul va rămâne fără finanțare.

Astfel, suporteri petroliști au emis un comunicat de presă în care au anunțat că astăzi, 17 iunie, se vor întâlni cu oficialii din conducerea clubului pentru a își prezenta punctul de vedere.

Chiar dacă întâlnirea trebuia să aibă loc astăzi, aceasta a fost anulată și se va reprograma din cauza absenței majorității membrilor din Asociație!

”Întâlnirea Asociaților Susținători ai FC Petrolul Ploiești, din data de astăzi, 17.06.2019, va fi reprogramată la o dată ce va fi anunțată ulterior. Motivul acestei amânari este reprezentat de lipsa cvorumului, majoritatea Asociaților Susținători fiind plecați din localitate.

Propunerea de amânare a fost deja comunicată și agreată cu toți Asociații Susținatori.” au anunțat petroliștii pe site-ul oficial.

Citește AICI comunicatul suporterilor petroliști