Totul a ieșit la iveală! Motivul care i-ar fi adus moartea lui Martin Tudor: ”Acest lucru i-ar fi distrus inima!”

Fotbalul românesc a primit o lovitură cruntă astăzi. Fostul portar al Stelei, Martin Tudor, a decedat luni la vârsta de 43 de ani.

Un apropiat al jucătorului a vorbit despre suferința ascunsă care i-a măcinat an după an inima lui cel supranumit ”Tudorică”.

„A fost un bărbat puternic, dar din păcate divorțul prin care a trecut acum cinci a făcut ca inima lui să slăbească puțin câte puțin. El se consuma foarte mult, nu dormea nopţile uneori… Era supărat pentru că avea mari probleme ca să își poată vedea copiii.

martinsifata

Se gândea în permanență la ei și întâmpina tot felul de dificultăţi. Nu este ușor să treci printr-un divorț, mai ales că ai și copii. El și-a iubit enorm copiii, deși aceștia nu erau în grija sa. Nu putea să stea fără ei… Divorţul i-a distrus inima”, a dezvăluit un apropiat al fostului fotbalist stelist pentru ProSport.

Martin Tudor a evoluat la Jiul Petroşani, Olimpia Satu Mare, Steaua Bucureşti, CFR Cluj şi Univeristatea Cluj. A strâns 184 de meciuri în prima ligă fotbalistică din România şi două titluri de campion.

Citește și ♦ EXCLUSIV | Moartea lui Martin Tudor a șocat fotbalul românesc: ”Partea dureroasă e că era foarte tânăr!”