Înfrângerea cu Dinamo i-a fost fatală. Sandu Iacob se desparte de HC Dobrogea Sud

După ratarea calificării în semifinalele Ligii Zimbrilor la handbal masculin, conducerea echipei HC Dobrogea Sud Constanța a ajuns la un acord cu antrenorul Sandu Iacob pentru rezilierea contractului pe cale amiabilă.

Astfel, în urma discuțiilor purtate, conducerea clubului și Sandu Iacob au stabilit să pună capăt colaborării. Până la sosirea unui nou antrenor, interimatul va fi asigurat de antrenorul secund Marko Isakovic.

Sandu Iacob a venit la Constanța în toamna anului trecut, pe 30 octombrie, după despărțirea de Christian Gaudin, și a condus echipa în 23 de meciuri oficiale, dintre care 20 în Liga Zimbrilor (17 în sezonul regular, 3 în play-off contra lui Dinamo).

Au mai fost cele două meciuri din Cupa EHF cu SC Magdeburg și cele 4 din Cupa României, competiție în care HC Dobrogea Sud a cucerit trofeul cu Sandu Iacob pe banca tehnică.

HC Dobrogea Sud luptă acum pentru locurile 5-8 în Liga Zimbrilor și joacă următorul meci miercuri, de la ora 18.00, pe teren propriu, cu Dunărea Călărași.

Spynews.ro