Înfrângere pentru Horia Tecău în finala de la Rotterdam! Perechea românului nu le-a putut face față croaților

Sursa foto: Profimedia Images

Perechea formată din românul Horia Tecău și neamțul Kevin Krawietz a pierdut, astăzi, finala probei de dublu din cadrul turneului de 500 de puncte de la Rotterdam!

Horia Tecău și coechipierul său nu s-au putut impune în fața favoriților numărul 2 ai turneului din Olanda și au fost învinși cu scorul de 6-7(7), 2-6, de către croații Nikola Mektic și Mate Pavic. Partida a durat o oră și 19 minute de joc, iar după un început în forță al perechii formate din Horia Tecău și Kevin Krawietz, aceștia s-au văzut dominați în ultimul set, astfel că au cedat în ultima fază a competiției.

profimedia 0595349709 scaled
Sursa foto: Credit- www.tennisimages.com/henkkoster, Profimedia Images

Românul și partenerul său de dublu au început în forță finala de la Rotterdam, reușind să conducă cu 4-2, însă Nikola Mektic și Mate Pavic, favoriți numărul 2 la Rotterdam, au revenit în meci și au împins setul în tie-break. Românul și germanul puteau închide manșa la 7-6, dar croații și-au adjudecat următoarele 3 puncte și inclusiv setul. În partea a doua, Tecău și Krawietz nu au mai avut nicio șansă, iar croații au fost net superiori, astfel că au izbutit să învingă în partida de astăzi.

Ca urmare a acestui rezultat, Horia Tecău și Kevin Krawietz vor pleca acasă cu câte un premiu în valoare de 11.250 de euro. De partea cealaltă, perechea câștigătoare și-a asigurat câte un cec în valoare de 14.550 de euro.

Citește și Horia Tecău s-a calificat în finala de la Rotterdam! Cu cine se va duela românul în ultimul act al competiției