Dinamo București a pierdut meciul din deplasare cu formația norvegiană Elverum, scor 28-29, în grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. ‘Câinii roșii’ păstrează șanse pentru calificarea în play-off.

În ultimul minut de joc, Dinamo a condus cu 28-27. Cu 12 secunde înainte de final, bucureștenii au avut atacul, la 28-28, dar au pierdut mingea. Norvegienii au înscris de la 7 metri.

Dinamo a jucat foarte bine în prima repriză și a condus cu 15-12. În actul secund, Elverum a revenit și a controlat partida, având un avans fragil de 1-2 goluri.

Pentru Dinamo au înscris Gavriloaia (6 goluri), Zulfici (6), Negru (5), Komogorov (4), Kuduz (2), Savenco (1), Szasz (1), Şandru (1), Mousavi (1), Acatrinei (1).

În mecul tur, Dinamo a învins Elverum cu 26-24.

În urma rezultatului din Norvegia, ‘câinii roșii’ ocupă locul 3 în grupa D, la egalitate de puncte cu Elverum. Doar primele două poziții asigură calificarea în play-off.

În runda următoare, Dinamo va juca pe teren propriu cu echipa finlandeză Riihimaen Cocks, la 21 noiembrie. Va fi importantă și confruntarea Wisla Plock (Polonia) – Ademar Leon (Spania).