Fundașul și-a reziliat acordul cu Denizlispor și ar putea să se întoarcă în Liga 1 în această iarnă. În acest caz, Săpunaru și-ar mări șansele de a fi selecționat pentru barajul de calificare la Euro 2020 împotriva Islandei.  

Fotbalistul de 35 de ani ajunsese la gruparea turcă la începutul acestui sezon, după alți doi ani petrecuți în Turcia, la Kayserispor. Săpunaru a ales să o părăsească pe Denizlispor iar surse apropiate jucătorului susțin că el ar putea să semneze în perioada următoare cu Astra sau Gaz Metan.

La giurgiuveni ar fi vorba despre o revenire, Săpunaru reușind alături de alb-negri calificarea în primăvara europeană în sezonul 2016-2017. Un an mai devreme, Cristi a jucat pentru Pandurii, echipă antrenată în acea vreme de Edi Iordănescu, antrenor care îl dorește și acum în lotul medieșenilor.

Săpunaru are 36 de selecții pentru echipa națională a României, pentru care a evoluat ultima dată în urmă cu șapte luni, în duelul cu Malta, din preliminariile Euro 2020. Apoi neconvocarea sa pentru meciurile rămase din campania pentru turneul final continental a fost pusă pe seama unei răciri a relațiilor cu selecționerul de atunci, Cosmin Contra.

CITEȘTE ȘI –>> Reacția NEAȘTEPTATĂ a lui Becali după numirea noului antrenor pe banca naționalei de tineret