Câștigătoare autoritară a Ligii a IV-a Dolj, FC U Craiova, formația finanțată de Adrian Mititelu, nu va mai disputa ultimul meci din play-off. Motivul e de-a dreptul halucinant: adversarii de la Jiul Podari vor merge la mitingul PSD care va avea loc sâmbătă în București, scrie Jurnal de Craiova!

În acest sens, echipa din Podari a depus o cerere în care a înștiințat Asociația Județeană de Fotbal că nu poate organiza meciul de pe teren propriu cu FC U Craiova 1948, programat inițial pentru sâmbătă, la ora 11.00. Astfel, echipa lui Mititelu va câștiga la „masa verde”.

„Echipa Jiul Podari a introdus la AJF Dolj o cerere prin care arata ca este in imposibilitatea sa organizeze partida de acasă dintre Jiul Podari și FC U Craiova , motiv pentru care meciul se va câștiga la masa verde.
Cu aceasta ocazie anuntam suporterii nostrii ca următoarea partida va fi la Cornești pe 16 iunie la orele 18.00, meciul tur din barajul de promovare în Liga a 3-a.
Am rugămintea, nu numai eu, ci și clubul și echipa, să ne însoțiți în număr cât mai mare la Cornești, pentru a reuși și a tranșa calificarea în Liga a 3-a, încă din meciul tur”, a transmis pe Facebook, Marcel Iancu, președintele clubului FC U Craiova 1948.

Ulterior, acest mesaj a fost șters de pe Facebook.


Situația raportată pe un site

Pe mitingcujapca.ro există raportat deja acest lucru:

„În urmă cu 2 zile jucătorii echipei din Podari au fost anunțati de către antrenor și primar că în data de 9 iunie nu vor disputa meciul cu echipa FC Universitatea Craiova (adevărata și continuitoarea echipei orașului Craiova din liga a 4-a).

În ciuda comunicatului Asociației Județene de Fotbal cu privire la data si ora disputarii etapei de fotbal acestia (primarul si antrenorul) ne-au comunicat: ,,nu stam intr-un comunicat cu privire la data și ora disputîrii partidei! Putem sa jucam si duminica si daca nu… nu jucam! Trebuie sa fim alaturi de ceilalti participanti la miting. O sa fim in jur de 50 de mii de oameni care vom pleca din Dolj”, se arată pe site-ul respectiv.


UPDATE AUDIO. Primarul din Podari susține că e o dezinformare

Contactat telefonic de Mediafax, primarul comunei Podari, Constantin Gheorghiță, susține că totul este o dezinformare, pentru că „99% dintre ziariști scriu ce le convine, nu ce li se spune.” Edilul a confirmat că vor merge oameni din Podari la miting, dar că nu e vorba despre componenții echipei. Primarul a dat vina pe suporterii echipei din Craiova, care ar face prăpăd în deplasări și de aceea a solicitat la AJF Dolj ca meciul să nu se mai dispute. Totodată, a spus că îl va acționa în instanță pe președintele FC U Craiova, Marcel Iancu.


Președintele de la FC U Craiova, amenințat

Într-o postare pe Facebook, președintele grupării craiovene susține că a fost sunat și amenințat fără temei de un fan al echipei din Podari. Marcel Iancu a publicat și numărul de telefon.

Echipa lui Mititelu a câștigat cu autoritate play-off-ul și va întâlni la barajul pentru promovarea în Liga 3, campioana județului Dâmbovița, Gloria Cornești.