Italienii stau cu sufletul la gură. Depind de rezultatul dintre România și Franța pentru calificarea în semifinalele Europeanului de tineret. 

România și Franța s-ar califica împreună în semifinale, dacă meciul din această seară se termină la egalitate sau Franța învinge la maximum două goluri.

Italia se califică de pe cel mai bun loc doi dacă tricolorii lui Rădoi înving Franța sau dacă francezii bat la cel puțin trei goluri diferență.

Fără a lua în considerare mobilizarea din tabăra României și spiritul de luptă al băieților lui Rădoi, italienii se tem de un aranjament.

Sper ca România și Franța să nu facă vreun aranjament! Sper să nu facă ceea ce ne așteptăm cu toții. Glumele proaste ca ceea ce ar urma nu sunt gustate în sport! E adevărat, se mai întâmplă astfel de lucruri în fotbal. Sper că nu astăzi.

Eu cred până la final. Așteptăm rezultatul partidei. Suntem pregătiți să jucăm în semifinale. Regretul cel mai mare este acela că nu am remizat cu Polonia. Am intrat pe teren să câștigăm, dar am primit o lecție. Suntem tineri și sper să învățăm ceva din ea”, a declarat Federico Chiesa într-o conferință de presă, citat de ziare.com.