Victor Pițurcă a revenit în Liga 1 și este managerul Universității Craiova, pe modelul echipelor din Anglia. Ilie Dumitrescu este convins că oltenii au făcut mutarea câștigătoare, care le poate aduce titlul.

Victor Pițurcă (63 de ani) n-a mai antrenat nicio echipă din 2016, când s-a despărțit de saudiții de la Al-Ittihad.

Fostul selecționer al României a semnat un contract pe trei ani cu Universitatea Craiova.

E clar că Piţurcă a intrat în acest proiect şi datorită faptului că Universitatea Craiova e o forţă în fotbalul românesc. El se va ocupa de tot ce înseamnă organizarea de joc, antrenamentele. El nu a venit acolo doar ca manager general şi antrenor să fie Papură. Nu se va întâmpla absolut nimic fără ca Piţurcă să ştie şi să îşi dea acordul. Este un strateg desăvârşit, este o garanţie în faţa suporterilor că acest club îşi doreşte să facă performanţă.

El e un simbol pentru fotbalul românesc, pentru fotbalul craiovean. E capabil să facă performanţă, poate să aducă titlul. Îi felicit pe cei de la Craiova că au investit într-o persoană precum Piţurcă. E o persoană care visează doar performanţă. El nu se implică într-un proiect dacă nu are garanţii, dacă nu ştie că are toate atuurile pentru a face performanţă„, a spus Ilie Dumitrescu la DigiSport.