Încă un trofeu pentru Răzvan Lucescu: “Este eroul meu!”

Răzvan Lucescu a avut un susţinător special la finala Cupei Greciei! Chiar dacă nu este atins de microbul fotbalului în aceeaşi măsură, fiul său, Matei, a fost în tribune la toate meciurile vitale jucate de PAOK.

Matei Lucescu a fost reperat de jurnaliştii greci la finalul partidei. Chiar dacă evită să iasă în faţă şi este mai degrabă genul de tânăr căruia nu îi place să îşi expună viaţa privată, Matei nu a refuzat discuţia cu cei de la Metrosport.

În vârstă de 24 de ani, Matei s-a declarat încântat de reuşitele tatălui său, iar cuvintele fiului cel mare sunt cu siguranţă un trofeu mai important pentru Răzvan Lucescu.

“Sunt foarte mândru de tatăl meu şi de ce a realizat, de sacrificiile pe care le-a făcut pentru a realiza totul în cariera sa. Suntem mândri de el, întreaga familie, şi îl aşteptăm în vacanţă cu noi acum!” – a declarat Matei Lucescu.

Fiul antrenorului de la PAOK a fost întrebat despre mentalitatea pe care Răzvan Lucescu a adus-o grupului de jucători din vestiar:

“Mi-e greu să vă spun. Este tatăl meu, nu antrenorul meu! Dar îl iubesc foarte mult, este o inspiraţie pentru mine, este eroul meu şi mentorul perfect!” – au fost cuvintele lui Matei Lucescu.