Încă un transfer la Rapid! Ultima achiziție a ‘alb-vișiniilor’

Rapid București a anunţat transferul portarului australian Harrison Devenish-Meares (23 de ani), care s-a antrenat în ultima perioadă cu echipa din Liga a 2-a.

Recent, Rapid i-a mai transferat pe Raul Costin, Alexandru Pop, Alin Fică, Daniel Benzar, Mircea Leasă, Cătălin Țîră și Radu Crișan.

Harrison Devenish-Meares a semnat un contract valabil pe un an, cu posibilitatea de a-l prelungi cu încă un sezon, urmând a-i avea concurenți pe post pe Virgil Drăghia și Alexandru Tătaru.

Devenish-Meares a evoluat în carieră în Australia și Statele Unite ale Americii, la Rockdale City, Northern Tigers FC, South Florida Bulls și Phoenix FC (SUA, Liga 2).

Harrison Devenish Meares

„Sunt încântat și recunoscător pentru oportunitatea de a juca pentru Rapid București, un club al cărei istorie și suporteri sunt cunoscute în întreaga lume. Aș vrea să le mulțumesc tuturor celor din club, lui George Maria și tuturor antrenorilor de la Rapid II pentru antrenamentele din ultimele luni. Mi-am mutat viața la 15.000 km pentru a juca la Rapid și sunt nerăbdător să dau tot ce pot pentru a aduce Rapidul în vârf, acolo unde îi este locul”, a spus Harry pentru fcrapid.ro.

Welcome, Harrison Devenish-Meares! 🙋‍♂️🇱🇻Cel de-al doilea australian din istoria Rapidului a semnat un contract pe un…

Publicată de FC Rapid 1923 pe Vineri, 28 august 2020

La Rapid, Harrison Devenish-Meares a jucat într-un joc amical, în cantonamentul din Turcia, împotriva lui FC U Craiova, atunci când a apărat în prima repriză.

Devenish este cel de-al doilea australian din istoria Rapidului, după Ryan Griffiths, cel care a evoluat în sezonul 2006/2007, în 14 meciuri.

Rapid debutează în noul sezon din Liga a 2-a pe 30 august, în deplasare, cu Viitorul Pandurii.

S-AU STABILIT DATELE MECIURILOR DIN LIGA 2 🎯Rapid va disputa 14 meciuri în acest an, ultimele șase etape din sezonul…

Publicată de FC Rapid 1923 pe Joi, 27 august 2020

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Rapid Arena prinde contur! Noi imagini de senzație din Giulești