RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Încă un spaniol la Viitorul! Ultima achiziție a constănțenilor

FC Viitorul s-a orientat spre piața spaniolă de transferuri, după numirea antrenorului Ruben Alfonso De la Barrera. Astăzi, echipa constănțeană a anunțat aducerea mijlocașului José Miguel Castañeda Macho „Josemi”, de la echipa spaniolă de ligă secundă Las Palmas.

Josemi (22 de ani) a semnat un contract pe trei sezoane cu Viitorul.

Cotat de Transfermarkt la 250.000 de euro, mijlocașul central spaniol are trei meciuri în LaLiga 2 și două apariții în Cupa Spaniei. În sezonul trecut, Josemi Castañeda a jucat pentru echipa secundă a clubului Las Palmas, în divizia a treia din Spania.

Născut la 26 februarie 1998, Josemi evoluează pe postul de mijlocaș central și a fost legitimat ultima dată la Las Palmas. A mai jucat în carieră și pentru Racing Santander. Bine ai venit Josemi și mult succes în tricoul negru-albastru!„, se arată în comunicatul Viitorului.

Josemi este al treilea fotbalist spaniol din lotul echipei constănţene, după fundaşul Angel Ortega Martinez şi atacantul Victor Fernandez. De asemenea, staff-ul tehnic al echipei cuprinde cinci spanioli: antrenor principal Ruben Alfonso De la Barrera Fernandez, secunzii Francisco Ruiz Beltran, Pere Romeu Sunyer, Ivan Penaranda Llaurado şi preparatorul fizic Antonio Camacho Caballero.

CITEȘTE ȘI -> VIDEO | Răzvan Marin, încântat de proiectul de la Cagliari! “Sunt pregătit pentru o nouă etapă din cariera mea”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare