Iuliu Mureşan a dezvăluit că FCSB a insistat pentru a-l aduce pe Costel Enache pe banca tehnică. Preşedintele lui Hermannstadt i-a acuzat pe oficialii vicecampioanei de lipsă de fair-play.

Mureşan a povestit felul în care s-au desfăşurat evenimentele care îl puteau aduce pe antrenorul lui Hermannstadt la FCSB.

„A refuzat, în prima fază, acum o săptămână. Mi-a spus, însă, că discuțiile au continuat, a fost sunat ieri după meci, s-au făcut propuneri ca să meargă la FCSB. E un antrenor bun. Îl înțeleg, vrea să meargă mai sus, vrea să antreze, vine play-off-ul Europa League, ar fi ceva important pentru el, dar mai sunt și alte probleme. I-am spus clar, din prima, am vorbit chiar pe teren, că nu vreau să-i dau drumul, vreau să continuăm treaba, împreună. A zis că nu știe, că nu ar vrea să meargă de fapt, are o frică să meargă, nu este întamplător că mai mulți au refuzat. Oare de ce au refuzat? Nu e problema mea. Nu e fair-play ca un alt club să contacteze antrenorul unei alte echipe aflate sub contract, cum e și la jucători. Am tot fost în contact cu Costel Enache. Ultimul telefon l-a dat azi-dimineață, înainte de 8, și a zis să stăm liniștiți, că nu merge la FCSB. Probabil a luat o decizie, e un om serios”,a declarat președintele celor de la Hermannstadt, Iuliu Mureșan, la Digi Sport.

Mureşan s-a arătat deranjat de faptul că FCSB l-a contactat mai întâi pe Costel Enache înainte de a discuta cu reprezentanţii clubului Hermannstadt.