Încă un caz de dopaj în fotbalul românesc! Fotbalistul s-a dat singur de gol: ,,Făceam injecţii pentru recuperare”

După ce trei fotbalişti de la Astra au fost acuzaţi de dopaj, un nou caz de acest gen s-ar fi petrecut la o echipă din Liga 1.

Un fotbalist a mărturisit totul, că a participat la şedinţe de recuperare cu ajutorul ozonaterapiei.

RazvanStanca

Răzvan Stanca, a recunoscut că a luat parte la şedinţele de ozonoterapie, în perioada în care evolua pentru Pandurii Târgu Jiu în Liga 1. Acesta spune că la FCSB nu a avut parte de această metodă de recuperare.

,,Acea terapie cu ozon am făcut-o la Pandurii, dar erau niște injecții pentru a recupera organismul, nu pentru a te dopa sau pentru a fi cu un pas peste adversar. Era o simplă metodă de a regenera organismul, pentru că jucam din 3 în 3 zile! Asta a fost tot. La Steaua, pe corpul meu, eu n-am făcut această terapie!

RazvanStanca1

La FCSB am făcut acea terapie cu ozon în venă, ca să revii mai repede. Am făcut și la Pandurii, cu Paligora. La început e dureros, se umflă pielea.”, a declarat Răzvan Stanca, pentru Looksport.

Cristi Balaj, preşedintele ANAD, spune că acest caz este în investigare.

balaj

Și medicii pot fi sancționați, dacă se dovedește vreo încălcare a regulamentului în această situație. Nu doresc să vorbesc foarte multe acum, pentru că ar însemna să mă antepronunț. Cert e că nu iertăm pe nimeni și nu închidem ochii! Știu despre e vorba și vom investiga.”, a declarat Cristi Balaj, pentru GSP.ro.

Citeşte şi Ce decizie s-a luat în cazul dopajului de la Astra, în ziua în care Ioan Niculae a fost arestat