Încă un antrenor îl refuză pe Becali! “Ar fi fost tentant. Este un subiect închis”

gigi-becali-fcsb

Costel Enache era ultimul nume apărut pe lista lui Gigi Becali, dar antrenorul va rămâne la Hermannstadt. Conducerea sibienilor nu vrea să se despartă de tehnicianul pe care l-au adus în această vară și căruia i-au promis un proiect de durată.

Costel Enache (46 de ani) nu are un debut confortabil la echipa din Sibiu, care a strâns doar trei puncte după primele cinci etape din Liga 1.

Costel Enache

FCSB este fără antrenor principal din 1 august, după ce Bogdan Andone și-a dat demisia. Vergil Andronache asigură interimatul, iar Gigi Becali a recunoscut că una dintre variantele analizate este Costel Enache.

Aseară am avut o discuție cu Costel Enache. Ne-a spus despre propunerea de la FCSB. Probabil ar fi fost tentantă și pentru el o asemenea experiență. Am convenit împreună că va continua la Sibiu.

Am început un proiect pe care vrem să îl ducem la capăt. Suntem mulțumiți de cum colaborăm, echipa arată din ce în ce mai bine și vom merge împreună mai departe. Din punctul nostru de vedere este un subiect închis“, a spus Teodor Birț, președintele clubului Hermannstadt, pentru GSP.

Costel Enache Teodor Birt 1
Enache și Birț, după semnarea contractului

Costel Enache, bulversat de interesul de la FCSB

Antrenorul celor de la Hermannstadt a aflat din presă despre interesul lui Gigi Becali de a-l aduce la FCSB și a declarat că o eventuală ofertă ar fi tentantă.

M-ați luat prin surprindere. Sunt bulversat… după tot ce s-a întâmplat la meciul de azi. Vreau să vorbim despre echipa Hermannstadt, că sunt antrenor aici. E greu să vorbim despre lucruri care nu știm cât de reale sunt (n.a. – interesul FCSB).

Eu îi înțeleg bine pe colegii din breasla mea. Nu neapărat că nu e tentantă banca lui FCSB, dar sunt cluburi care pun presiune foarte mare pe rezultat, pe joc, pe imagine și aceste lucruri nu pot fi gestionate. Mai sunt factori care ne influențează alegerile. Fiecare are argumentul lui. Nu știu ce să spun despre alții, eu zic despre mine. Sunt momente în care te simți cel care poate gestiona situația“, a spus Costel Enache.