Cine sunt următorii trei jucători care se pregătesc să plece de la Dinamo: “Clubul e rupt în mii de cioburi”

Dinamo este părăsită de tot mai mulți jucători, din cauza restanţelor salariale.

Antrenorul alb-roșilor, Ionel Gane, a anunțat că Adam Nemec, Juan Camara şi Diego Fabbrini ar putea părăsi echipa din Ștefan cel Mare.

Nu ştiu dacă rămân Nemec, Camara, Fabbrini… La început, Cortacero discuta cu Contra, doar că, după un timp, Cosmin a zis că el nu mai rezistă să asculte. «Eu nu vă mai cred, la revedere!» le-a transmis. Apoi, a trecut la jucători, a trecut la căpitani, discutau cu Borja, cu Ante, cu Rene, până s-au săturat şi ei.

Toţi sunt băieţi buni. Ei erau încântaţi de Bucureşti, de România, chiar ne ziceau că am creat un grup peste aşteptări. «Până la urmă, culmea, ai noştri ne-au făcut de comandă! Incredibil”, spuneau în vestiar.

fabbrini

Da, păcat, chiar am creat un grup fantastic, iar accesul în play-off ar fi fost uşor de îndeplinit dacă rămâneam acest grup. Cortacero trebuie să pună la punct lucrurile. Nu poţi să-ţi faci un plan, o strategie, nu ai cu cine. Sunt doar zvonuri negative, care rup clubul în mii de cioburi”, a declarat Jerry Gane pentru Gazeta Sporturilor.

Ionel Gane 1

De la Dinamo au plecat deja Rene Roman, Borja Valle, Alexander Gonzalez şi Isma Lopez. Dinamo a încheiat anul pe locul 10 în clasament, cu 16 puncte, fiind la egalitate cu locul 11 ocupat de Gaz Metan Mediaș.

Citește și Tristețe în fotbalul românesc, de Crăciun. A murit unul dintre cei mai mari statisticieni din România