RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Încă o veste proastă pentru dinamoviști! „Academia riscă să fie distrusă, băieții se antrenează prin parcuri!”

Odată cu venirea noilor investitori spanioli, în Ștefan cel Mare a fost anunțată o revoluție totală la nivelul întregului club, astfel încât Dinamo să devină una dintre forțele României!

Situația de la Dinamo pare că se complică de la zi la zi, în ciuda noilor acționari de la formația din Ștefan cel Mare. Deși au fost aduși foarte mulți jucători importanți în această perioadă de transferuri și care vor avea salarii cu mult peste nivelul Ligii 1, Dinamo se află tot în partea de jos a clasamentului, cu 4 înfrângeri consecutive în campionat.

Ba mai mult, se pare că nu doar prima echipă a dinamoviștilor trece prin momente grele. Fostul coordonator al Centrului de Copii și Juniori al lui Dinamo, Gabi Răduță, a vorbit despre situația incredibilă a tinerelor talente din curtea „câinilor”.

„Nu mai vreau să vorbesc de Dinamo, deși e muncă mea acolo, dar trag un semnal de alarmă întrucât Academia, cu care «câinii» se faleau, riscă să fie distrusă. Am înțeles că acum ar fi condiții mai bune, în sensul că se pot antrena și copiii normal, pe terenuri de iarbă, însă așteptăm și rezultatele”

Băieții se antrenează prin parcuri, benevol. Când au solicitat să se pregătească pe Dinamo, li s-a spus să se uite și ei stânga-dreapta, după ce pleacă paznicii, să sară gardul că să antreneze pe teren cu condiții bune. De curând, cu nouă organizare, juniorii A și B au avut la un moment dat 6 mingi la două grupe, până când au primit cadou baloane de la suporteri!”, a declarat Rădăuță pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo stă bine la capitolul rezultate în ceea ce privește echipele de juniori, câștigând în ultimii 8 ani 9 titluri naționale la toate categoriile de vârstă.

Citește și Rădoi nu vrea să mai audă de Gigi Becali după ce acesta i-a cerut demisia: “Nu avem ce să discutăm!”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare