RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Încă o mutare la Dinamo! Cine va fi noul secretar general al clubului

Investitorii spanioli de la Dinamo au pus la cale o organigramă a clubului ‘stufoasă’, cu multe funcții specifice. Ultima mutare este aducerea lui Adrian Ionescu, fost ofițer de presă al Ligii Profesioniste de Fotbal, în funcția de secretar general al clubului.

După Rufo Collado (director sportiv) și Alex Couto Lago (director general), Pablo Cortacero (acționarul majoritar) a vorbit și cu Ioan Mărginean pentru a-l numi manager general.

Adrian Ionescu va fi numit secretar general la Dinamo, potrivit ProSport. Cel mai probabil, acesta va responsabil cu gestionarea relației cu FRF și LPF.

Adrian Ionescu și Dumitru Dragomir

Adrian Ionescu a fost demis din funcția de ofițer de presă al Ligii Profesioniste de Fotbal, după ce a avut un conflict cu Dumitru Dragomir, președintele LPF de la acel moment.

Lucrurile au intrat în linie dreaptă la Dinamo! Ieri, Ioan Mărginean a anunțat că a fost stabilită componența Consiliului de Administrație de la Dinamo. Este vorba despre Cornel Dinu (care este și consilier al lui Pablo Cortacero), Cornel Țălnar, Constantin Eftimescu, Cristi Hîldan și Pablo Cortacero, care este președinte.

CITEȘTE ȘI -> Atac dur al lui Cortacero la adresa criticilor săi: “Numai minciuni”

De la același autor

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare