RS Live

Realitatea.NET

Realitatea Financiară

TaBu

Încă o lovitură pentru Mititelu! FC ,,U” Craiova a mai pierdut o dispută cu echipa lui Rotaru

O nouă problemă a apărut pe capul lui Mititelu, după ce echipa din Liga a 2-a a mai pierdut o luptă cu Craiova lui Rotaru.

FC Universitatea Craiova a mai piedut o marcă, după ce OSIM a acceptat contestaţia echipei din Liga 1, care spune că sintagma ,,Leii din Bănie” seamănă cu cea a lui CS ,,U” Craiova.

Aceasta este a doua lovitură primită de echipa lui Adrian Mititelu, după ce OSIM a respins şi cererea de înregistrare a mărcii ,,Echipa de fotbal Universitatea Craiova”.

mititelu 1

Contestaţia echipei din prima ligă a fost admisă astăzi, potrivit Fanatik.

CLUBUL SPORTIV UNIVERSITATEA CRAIOVA, contestă Decizia OSIM nr. M 2014 06081/26.01.2015 de admitere la înregistrare a mărcii LEII DIN BĂNIE CRAIOVA nr.depozit M 2014 06081, intimaţi-solicitanţi FC U CRAIOVA SA, prin ADMINISTRATOR JUDICIAR PREST INSOLV IPURL şi ASOCIAŢIA COMUNITATEA SUPORTERILOR FC UNIVERSITATEA CRAIOVA, şi intimat-intervenient PELUZA SUD. RESPINGE EXCEPŢIILE şi ADMITE CONTESTAŢIA.”, mai apare în decizia dată de OSIM.

FC U Craiova
FOTO Fanatik.ro

Adrian Mititelu trece printr-o perioadă foarte grea, după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare în dosarul transferului lui Mihai Costea.

De echipa din Liga a 2-a se ocupă acum fiul acestuia, Adrian Mititelu Jr. Formaţia are în continuare ca obiectiv promovarea în Liga 1.

mititelu 2

Citeşte şi EXCLUSIV | “Nu e o întâmplare”. Reacția unui dinamovist după ce FCSB a ajuns lider în Liga 1

 

De la același autor

PLAYSPORT.RO

Ultimele știri

Cele mai citite

Articole similare