Andrei Ionescu revine în Liga 1, după o experiență exotică în prima ligă din India. Mijlocașul s-a antrenat în ultima perioadă cu FC Voluntari și va semna un contract cu ilfovenii.

Andrei Ionescu (30 de ani) era supranumit ”Micul Balaci” în perioada în care juca la Universitatea Craiova. S-a transferat cu surle și trâmbițe la FCSB în 2008, dar a dezamăgit la formația bucureșteană.

Mijlocașul ofensiv a mai jucat pentru FC Voluntari în perioada ianuarie 2017 – august 2017.

Andrei Ionescu este un jucător cu experienţă, l-am avut şi săptămâna trecută la antrenament. L-am luat în pregătire, va semna şi un contract, pentru că este un jucător care poate decide un meci„, a declarat Ioan Andone, manager general al FC Voluntari, pentru Telekom Sport.

Andrei Ionescu va fi cel de-al 19-lea jucător adus de FC Voluntari în această vară! Formația ilfoveană ocupă ultimul loc în Liga 1, cu doar două puncte după 7 etape.

Andrei Ionescu a început fotbalul la Universitatea Craiova, apoi şi-a continuat junioratul la PSV Eindhoven. A revenit la Craiova, apoi a mai jucat pentru FCSB, Royal Antwerp, Ferencvaros, Naft Al Janoob, FC Eindhoven, ASIL Lysi, FC Voluntari şi Aizawl.

Ionescu a fost considerat unul dintre cei mai talentaţi jucători din generaţia sa, dar niciodată nu a atins aşteptările. Are 17 selecții și un gol pentru echipa națională Under 21.