Încă o datorie rezolvată de DDB! Suma fabuloasă pe care i-au achitat-o lui Borja Valle

Dinamo, cu ajutorul suporterilor din programul DDB, începe să renască uşor-uşor în ultima perioadă, chiar dacă rezultatele nu spun prea multe în Liga 1.

Fără Pablo Cortacero, fanii acţionari din Ştefan cel Mare au mai rezolvat o problemă. Aceştia i-au achitat salariile restante pe patru luni de zile lui Borja Valle, jucător care a lăsat o impresie bună la Dinamo.

BorjaValle

Aproximativ 95.000 de euro au trebuit să achite dinamoviştii către jucător pentru a stinge litigiul cu spaniolul adus de Cortacero în ,,groapă”.

,,Dinamo a plătit astăzi 463.273 LEI către Borja Valle. Salariul pe 4 luni, din septembrie până în decembrie. Sunt bani promiși prin contract jucătorului de către acționarul majoritar iresponsabil, în numele clubului Dinamo!

Sunt bani mulți, pe care Cortacero știa că nu îi va aduce în club niciodată. O ofertă salarială absolut aiuritoare, care se adaugă altor oferte, la fel de iresponsabile, prin care intenționa să îngroape Dinamo, cel mai probabil!

Sunt bani pe care i-ați achitat voi, suporterii lui Dinamo! Și asta facem de câteva luni încoace, pentru că nu avem încotro, e obligatoriu să achităm datorii.

DDB a făcut eforturi pentru a obține înțelegeri cu jucătorii și alți angajați, eforturi care în unele cazuri, majoritatea, s-au concretizat, însă în altele nu. Așa că suntem obligați să plătim, dacă vrem să luam licența și să supraviețuim!”, apare în comunicatul dat de PCH.

5 goluri şi un assist a reuşit Borja Valle în scurta perioadă petrecută în Ştefan cel Mare.

În acest moment, Dinamo se află pe locul 14 în Liga 1, cu 27 de puncte acumulate în cele 27 de partide disputate până acum în campionat.

borja valle

Citeşte şi EXCLUSIV | Adevăraţii dinamovişti nu se încred în vorbele lui Pablo Cortacero: ,,E o cauză pierdută”